Körös-torok, Csongrád

Körös-torok, Csongrád
Az ország legtutibb, lapos tengerpartokra emlékeztető természetes homokpadja fekszik a Körös és a Tisza összefolyásánál.

Hírlevél-feliratkozás

Kíváncsi, lakóhelyén milyen programokkal találkozhat? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Milyen a legutóbbi hírlevél?

Kellemes időben rengeteg ember élvezi a természet és a büfék, éttermek, diszkók szolgáltatásait. Aki egyszer meglátogatta, biztosan terjeszteni fogja a meglepően különleges strandélmény hírét. 2009 június közepétől kalandpark szórakoztatja a gyerekeket. A helyhez kapcsolódó legnagyobb rendezvény a Körös-toroki Napok hosszú hétvégéje, amelyen az országosan ismert sztárok mellett tehetségkutató is zajlik. Itt forgatták Szőke András Európa kemping című filmjét.

Körös-torok, Csongrád
Fotók: Tésik Attila

Megközelítés:
Busszal
A járatok Csongrád autóbusz állomásról: 8.40, 9.40, 10.40, 11.40, 13.40, 14.40, 15.40, 16.40, 17.40, 18.40 órakor indulnak.
A Körös-toroktól: 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 órakor indulnak.
A menetjegy ára: 200,- Ft/fő/járat. Díjtalanul utazhatnak: gyermekek 6 éves, illetve iskolaköteles korig. 6-14 éves korig 100,- Ft-os kedvezményes menetjeggyel utazhatnak.

Gyalog
Vasútállomásról
Vasút utca, Erzsébet utca, Szentháromság tér (buszmegálló), át a szentháromság téri parkon (ez a távolabb eső park), Kossuth tér, bal kéz felől a Gimnázium mellett a Gr. Andrássy Gyula utcán, Kerek-árok, Öregvár utca útvonalon.
Buszpályaudvarról
Szentháromság tér (buszpályaudvar), át a szentháromság téri parkon (ez a távolabbi park), Kossuth tér, bal kéz felől a Gimnázium mellett a Gr. Andrássy Gyula utcán, Kerek-árok, Öregvár utca útvonalon.

Autóval
Csongrád - Fő utca, Szentháromság tér, Kossuth tér, bal kéz felöl a Gimnázium mellett a Gr. Andrássy Gyula utcán, Kerek-árok, itt a Körös-torok táblánál jobbra, majd az első úton (ami a Bökény-alj út) jobbra. Az út egyirányúsítva van ebben a 4 napban, de azért jobb óvatosnak lenni!!! A Körös-toroki üdülőterületet megközelíteni csak a Bökény-alj úton lehet és elhagyni csak a régi városrész (Öregvár utca) irányába! Amennyiben a Kossuth tér már le van zárva (kb. délután 2-től), úgy javasolt a Szentháromság téri parknál (bíróság) jobbra fordulni és a Ifjuság tér - Hársfa utca - Bökényalj út útvonalon megközelíteni a rendezvényt, valamint hasonló útvonalon elhagyni (Öregvár utca-balra a Kerekároknál-Hársfa utca-Ifjúság tér).

Bicikli
Irány a Tiszagát! (pl. a Zsinór, Fövenyi, Jókai, Csemegi, József Attila utcák visznek oda). A Tiszagáton úgy kell haladni, hogy a Tisza a bal kéz felé essen!

Nyitvatartás:
Az új szabályozás szerint péntek kivételével hétköznapokon és vasárnap éjfélkor van záróra, szombaton viszont hajnali 4-ig mehet a buli, a hét utolsó munkanapján pedig éjjeli 2-ig.

Honlap:
www.koros-torok.hu

Címkék

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire elégedett a cikkel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.198.78.121 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot